Ik ben Sandra Helena. Sinds 2008 is fotograferen mijn passie. Tijdens de wandelingen die ik maak, leg ik de zijzoenen vast. Het ene jaar is een pad sprookjesachtig doordat het fluitenkruid in overvloed aanwezig is, terwijl het andere jaar de brandnetels het roer hebben overgenomen.

De natuur is nooit hetzelfde en dát maakt het spannend door de beelden die mij gegeven worden. Heerlijk om dan zonder plan op pad te gaan! Op regenachtige dagen is mijn studio de plek om te experimenteren met (macro)fotografie.

Zo speel ik én in de natuur met het licht dat aanwezig is én met studiolicht waarbij ik de controle heb. Het verhaal van kleuren, structuur, compositie en beweging is wat mij intrigeert. Een foto dient als basis; is mijn canvas waarbij er vanalles kan veranderen d.m.v. allerlei digitale technieken en toevoegen van andere fotodeeltjes.

Pas als het af is, weet ik wat het is geworden.​​​​​​​ Of te wel ik ben creatief met fotograferen en een leverancier van beelden. Welkom in mijn wereld van schrijven met licht!

Meer weten? Neem contact met mij op.

Sandra Helena